Vit jul?

Detta året har vi bytt ut snön, julmusiken och varma kläder mot vita stränder, havets brus och sandfylld bikini. Poetiskt, jag vet! Trots detta har vi ändå gjort vårt bästa för att få en så bra svenskliknande julafton som möjligt och jag tycker inte vi kunde gjort det bättre.

Julaftons morgon startade vi med vår egen lilla "julskinka", senap, bröd och clementiner. Då kom vi nog så nära julstämning vi någonsin gjort på vår resa. Tyvärr varade den ju inte jättelänge precis för därefter dränkte vi oss i solkräm och begav oss till stranden. Där spenderades sen största delen av dagen... 
På kvällen gjorde vi hemmalagade köttbullar med hemmagjord potatismos och fy tusan vad gott det blev. Vi åt tills det kändes som man skulle stupa, precis som det ska va på julafton! Därefter blev det skype med familjerna och en promenad i Surfers by night innan vi båda stupade i säng så fort vi kom innanför dörren. Riktigt bra slut på en riktigt bra dag helt enkelt! 

Oj just det ja, när vi försökte hitta ett mysigt ställe nära stranden för att kunna ta ett glas innan vi traskade hemåt hamnade vi på ett halvtomt ställe som vi förstod skulle vara en klubb/bar (men för oss var det balkongen med utsikten över havet som lockade). Aja tänkte vi, vi kollar in stället! Väl inne (det tog typ 10 min för oss att hitta den jävla ingången) sitter "tomten" där med en kille i knät och omringad av transatomtemor och en klunga människor. Nyfikna som vi var ställde vi oss lite i bakgrunden för att se vad som hände. När ett par killar till slut börjar grovhångla och två tjejer lite senare pussas och smyger ner händerna i bakfickorna på varandra börjar vi sakta men säkert förstå var vi hamnat. Jaa det är väl inte alla som kan säga att de råkat komma in på gayklubb på julafton. Det slutade i alla fall med att vi hamnade på den irländska puben med äcklig cider bredvid. 

Hoppassar alla andra också hade en uberhärlig jul!!

Massor med kärlek!