Excuse me, can I just smell your feet today?

Sydney!
 
Alltså. Världen är ju full av spånhuvuden och skumma människor, och ibland räknar jag även in mig själv i de där kategorierna, men Sydney har fanta mig satt ribban. Andra dagen vi var här gick vi till Hyde Park för att vila upp oss inför eftermiddan då vi skulle ut på någon slags festkryssning/sightseeing. Låter jobbigt jag vet! I vilket fall så ligger vi där utsträckta mitt på gräsmattan och lapar sol när en man plötsligt är framme hos Sofia och frågar om det skulle vara möjligt för honom att få lukta på hennes fötter idag? På fullaste allvar alltså, killen skojja icke! Amen hallå! Har aldrig varit med om något konstigare tror jag... 
 
Trots att vi efter denna underliga händelse började fundera allvarligt över vad för slags kufar denna stad hade att erbjuda har vi nu varit här i över en vecka och åtminstone några till kommer det bli. Det har varit mycket stadsvandring, turistande och slappande. Vi har till och med uppgraderat oss från hostel till lägenhet. Den ni! Trots att det funkat fantastiskt bra och varit så fruktansvärt roligt att hoppa fram och tillbaka mellan olika hostel i två och en halv månad är det ganska skönt att kunna sprida ut sig lite. 
 
Jaha och vad har hänt sedan senaste inlägget då? (riktigt jäkla jättedåligt att det var sedan i julas, jag vet) jo men det ska vi nog kunna sammanfatta med lite bilder, så spänn fast säkerhetsbältet för här kommer dom:
 
Efter en fantastisk nyårsafton i Surfers bussade vi vidare ner till Byron Bay. Fina fina Byron Bay, tyvärr stannade vi bara fyra dagar men som tur var lyckades vi ändå prega in lite sol, fest, dykning, en skumpig busstur till Nimbin och massa massa mer.
Såhäär mycket tyckte vi om Byron.
Och eftersom nakennattabad stod på bucketlistan blev skinnydipping i Byron ett måste!
Det första vi gör när vi kommer till nytt ställe, ÄTER. Men efter 13 timmars bussfärd mellan Byron Bay och Sydney förtjänade vi detta extra mycket. 
 
Strandhäng på underbara Bondi Beach. Efter att har bott på gangavstånd från stranden i två månader är det smått deprimerande när man nu måste ta bussen i ca 30 min för att komma dit..
Efter att aldrig ätit sushi hemma i Sverige har vi nu blivit sushimaniacs... Sushirolls i mitt hjärta!
En natt då vi råkade vi hamna på taket av vårt sjuvåningsshostel.. Så kan det gå!
Och så lite turistande såklart!
När man nu uppgraderar sig från hoste till lägenhet får man väl uppgradera sig från goon till frozen pina colada!
SKOJA vi dricker fortfarande goon...också
 
Tjingeling!