Sola men inte bada och var fan är min pina colada!?

Tjenamorsningen folks! 

Asså nu har det gått på tok alldeles för lång tid sedan jag och solen spent some time together. Sorgligt värre! Men idag blev det lite ändring på det, 45 min i Hyde Park tillsammans och vi är back on tack... Tror jag.. Hoppas bara den är här för att stanna. Är lite trött på gråa moln trots att jag inte får klaga! 

På tal om idag! I ungefär två veckor har jag och Sofia taggat inför en riktig höjdarkväll på Ivy, en klubb vi falligt fullkomligt för här i Sydney men inte besökt på väldigt länge. Anyway torsdagar på Ivy är legendariska så vi laddade upp med både goon och moscato (älskar gula lappar på coles och liquorland!!), det finns alltid något att fira i Sydney! 

Kvällen slutade i alla fall med oss, glass och chai latte utslagna framför TVn och goonet tryggt i sin box i kylen. Herrejävlar vilken soffpotatis jag blivit!! I vilket fall som helst laddar vi nu om inför lördag då det förhoppningsvis blir mardi gras parade och margaritaville med kanske en o annan frozen pina colada. Men vafasen, allt kan ju hända! 

See ya!