Pura vida i Costa Rica

Så då var fridfulla djungelljud och apvrål utbytt mot trafik och sirener och vi är tillbaka i verkligheten och citylivet efter en påsklovsvecka i Santa Teresa på Costa Rica. Wow vilken vecka det varit! Tänker att jag inte har så mycket annat att säga än hur himla fint och fantastiskt och underbart det varit så jag tror jag låter bilderna tala för sig själva.
 
Quadbike trip 1.0
 
Mot Montezuma
 
 
Spänngänget smutsiga som aldrig förr (efter quadbike-äventyret) och redo för kvällsdopp i soldengången
Första boendet
 
Longing for a cocktail
 
Happy Hour by the sunset
 
 
 
 
 
Efter ett par timmars dansande i en 1000-graders-nattklubb satt ett nattadopp himla fint
 
Ävetnyr nummer 2
 
Lyckligt nersmutsad! Vet inte om jag någonsin varit så skitig, tror det tog minst åtta tops för att rensa öronen efteråt. Charmig som få var man ju också i den hjälmen men satan vad kul det var!
 
Marshmallows and bonfire. Trots alla bitandes myror på marken och att det redan var ca 40 grader i luften var det mysigt som attan. 
 
Utanför vår "svit" i boende nummer 2
 
De vrålandes men fruktansvärt söta aporna (den svarta klumpen)
 
En sista solnedgång
 
Nu har nedräkningen börjat och jag har tre veckors intensivt pluggande kvar framför mig innan jag är skolfri för den här terminen och kan ge mig ut på nya äventyr innan det blir hemfärd. Gah jag är så taggad på att bara ge gärnet och sen bara njuta igen! Och så saknar jag alla där hemma så väldans mycket så tänker att det hjälper till att pusha lite, även om jag inte känner mig helt färdig här borta. Nu kör vi!!