Försöker hänga med

Holaa!
 
Haha sist jag skrev satt jag och var lite småkaxig och uppmanade hösten att komma an bara eftersom jag precis haft en så himla fin sommar...
 
Jo men man kan nog säga att det var väl tur att jag var så taggad. Från dag ett på den här terminen har det varit full rulle i alla kurser vi läst. Många sena nätter har spenderats i skolan och det har ritats nybyggnadsprojekt och ombyggnadsprojekt samtidigt som det pluggats konstruktionsteknik, byggmaterial och mycket mer. På något sätt har det varit en väldigt underlig termin men jag har jättesvårt att sätta fingret på varför.. Jag har åtminstone lyckats trycka in en del härliga jobbkvällar och mysiga helgaktiviteter med bland annat fina besök hemifrån. Något som varit otroligt vitkigt och avgörande tror jag för att inte tappa pluggtempo och motivation. 
 
För drygt en vecka sedan tog jag bussen hem till skåne och gick på jullov. Detta avnjuts genom att vara ledig och bara försöka träffa så många nära kära som möjligt. Trots detta otroligt deprimerande, typiska skånevintervädret försöker jag njuta så mycket som möjligt för om ungefär en vecka sitter jag banne mig på flyget till Mexico City. Vad hände där liksom?