An adventure of my own

Hejsan hoppsan och herrejisses vad tiden har rusat iväg.
 
Den här gången är jag iväg på mitt alldeles egna lilla äventyr som har tagit mig upp i smålandstrakterna. Jodå, jag har banne mig gått och blivit student på Jönköpings tekniska högskola. Haha who knew! Dessutom har en hel termin bara flugit iväg och jag har nyss påbörjat min andra. And didn't it start well!
 
Efter ett underbart jullov hemma i skåne med familj och vänner startade mitt lilla jönköpingscrew och jag terminen med en underbar vecka i franska alperna med skidåkning tills låren kollapsade och dans långt in på nätterna. Fantastiskt roligt!
 
I måndags var det bara att pallra sig upp och påbörja allvaret igen. Tre nya kurser hade inletts medan vi var och roade oss så vi var absolut redo på att ta igen en del men att mattekursen skulle slå till som en jäkla käftsmäll var ganska oväntat. Matematisk statistik är i sig ganska flummigt ämne uppfattar jag det som men att då dessutom ha en flummig lärare... oj oj oj! Allt går i ett satans tempo och när han då flikar in kommentarer om "fluffiga rum", "giraffer" och "fläsk" blir man ju lagom paff. Dagens citat får min kära mattelärare stå för:
 
"Kära barn har ett namn."
 
Ja jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta..
 
Aja imorgon är en ny dag, då kanske allt faller på plats, vem vet! Hehe...
 
Haj o ivaj!
 
Stabil som få
Mitt lilla crew och jag! (- två som ligger och brottas i snöhögen bredvid)
Lite extra livsnjutning
HÄR snackar vi bra citat!!

 
 
 Så lyckliga man kan bli av lite sol, snö, after ski, öl, ja ni vet sånt 
 
 

</div