Escaping for a bit

Tjena mittbena!
\n
\nFör tillfället är livet himlans gött. Sitter i en av tre bilar på väg till Puebla med tre fruktansvärt härliga tjejer, högtalarna pumpar asgo musik och vi är riktigt taggade på helg. Allt som har med skola att göra ligger hemma och jag tänker varken tänka eller röra det förrän måndag, möjligtvis imorgon kväll..
\n
\nJag vet att jag väl egentligen inte riktigt är i någon position att klaga men grejen är att för tillfället (och resten av månaden.. och lite in på april..) har vi så FRUKTANSVÄRT mycket att göra i skolan. Ibland vet man inte riktigt var man ska ta vägen och vill typ bara lägga sig på marken och strejka (typ 1 gång om dagen) men vi SKA klara detta.
\n
\nI alla fall så tyckte vi att vi var välförtjänta av att följa med på en weekend till Puebla som vi blev medbjudna på av några kompisar. Kommer bli sååå kul!
\n
\nOoh and by the way I promised Laura, a new friend of ours and the driver of the day to write in English aswell. She even did her homework (her words) and researched on top hits in Sweden prior to this road trip and right now we're listening to Fricky. Loving it!
\nIn the text above I just complained a bit about the school but said that we're letting all of that go for this weekend and just gonna enjoy ourselves, qause we deserve it!

So this is how you roadtrip the Mexican way... (dont worry Pappa it was only for a couple of minutes)
Blurry but happy
\n
Gang number 2

Nu måste jag nog sluta skriva innan åksjukan kommer och dessutom är vyerna utanför såå fina!
Puss och kram skumbanan









Kommentera här: